Hinauspalvelu Siilinjärvi ja tiepalvelu Siilinjärvi 24/7

5/5

5.00 (arvostelut)

Näin hinauspalvelu Siilinjärvi ja tiepalvelu Siilinjärvi toimii:

1

Ota yhteyttä

Soita ilmaiseksi 0800 98247, palvelemme vuorokauden ympäri 24h vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä!

Kuvaile ongelma

Hyytyikö autosi tielle, sattuiko kolari tai alkoiko vikavalo palamaan? Me autamme kaikissa tie- ja hinauspalvelua vaativissa ongelmissa!

2

Kerro sijainti

ApuTeille palvelee Itä-suomen alueella, tarvittaessa kauempana ja ajaa sinne missä asiakas on.

3

Sovi kellonaika

Saavumme paikalle pikimmiten ja palvelemme ympäri vuorokauden 24h!

4

Hinauspalvelut Siilinjärvi. Lasku suoraan vakuutusyhtiöön.

Toimimme yhteistyössä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa! Kun sinulla on voimassa oleva vakuutus joka korvaa auton hinauksen esimerkiksi lähimmälle huoltoasemalle, laskutamme suoraan vakuutusyhtiötä tekemästämme työstä.

Soita ilmaiseksi 0800 98247, palvelemme vuorokauden ympäri 24h vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä!

Tiepalvelu Siilinjärvi pelastaa pinteestä Siilinjärvellä ja lähikunnissa

Välillä vahinkoja sattuu tai huono tuuri yllättää, mutta tiepalvelu pelastaa monilta eteen tulevilta tilanteilta liikenteessä. Hajosiko rengas, mutta vararengas ei ollutkaan mukana? Eikö auto enää käynnisty, tai jäivätkö avaimet sisälle ja ovet menivät lukkoon? Alkoiko vikavalo vilkkumaan? Ei hätää, sillä Apu Teille tiepalvelu Siilinjärvi auttaa kaikissa näissä ja myös muissa monissa kiperissä tilanteissa. Jos tilannetta ei pystytä selvittämään tien päällä, tarjoamme ammattitaitoista hinauspalvelua – hinaamme autosi jouhevasti lähimmälle korjaamolle tai vaikka kotipihaasi halutessasi.

Soita ilmaiseksi 0800 98247

Olemme SOS-kumppaneita Siilinjärvellä!

Teemme yhteistyötä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa, joten voimme hakea korvausta suoraan vakuutusyhtiöstäsi. Yhteistyössä muun muassa:
  • -If
  • -LähiTapiola
  • -Pohjola
  • -Pohjantähti
  • -Fennia
  • -Turva
  • -POP Vakuutus
Soita ilmaiseksi 0800 98247

Apu Teille on Autoliitto -kumppaniyritys Siilinjärvellä

Olemme Autoliiton kumppani ja meiltä saat kaikkien automerkkien tiepalvelun saman katon alta. Palvelemme kaikkia autoilijoita sekä myös moottoripyöräilijöitä, joten olitpa liikenteessä sitten henkilöautolla, matkailuautolla, kuorma-autolla tai moottoripyörällä, Apu Teille tiepalvelu palvelee Pohjois-Savossa sekä Etelä-Savossa vankkumattomalla ammattitaidolla.

Kun matka jää kesken syystä tai toisesta, meiltä saat myös monipuoliset matkanjatkamispalvelut! Toimitamme esimerkiksi vuokra- tai sijaisautot yhteistyössä Hertz, Avis, Scandia Rent, Enterprise, Sixt sekä Firent kanssa! 

Hinauspalvelua ja tiepalvelua Siilinjärvellä 24/7

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, kun kaipaat ammattitaitoista ja joustavaa hinauspalvelua Varkauden alueella. palvelemme 24/7 vuoden ympäri aina kesähelteistä lumimyrskyihin, myös juhlapyhinä!

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuista palvelua nopealla reagointiajalla, olipa kyseessä sitten onnettomuus, tekninen vika tai muu hätätilanne tiellä.

Soita ilmaiseksi 0800 98247

Hinauspalvelu Siilinjärvi hinnat

Aputeille on myös tunnettu luotettavista hinnoistaan. Tarjoamme selkeät ja kilpailukykyiset hinnoittelut, joten tiedät aina, mitä maksat palvelustamme. Hintamme perustuvat reiluun hinnoitteluun, ja emme peri asiakkailtamme piilokuluja.

Olitpa sitten matkalla töihin, lomalle tai kohtasit yllättävän ongelman tiellä, Aputeille on valmis auttamaan sinua. Ota yhteyttä ammattitaitoiseen tiimiimme, ja huolehdimme ajoneuvosi siirtämisestä turvallisesti ja tehokkaasti. Luota Aputeilleen, kun tarvitset luotettavaa hinauspalvelua Siilinjärvellä!

Tarjoamme nopeaa ja ammattitaitoista hinauspalvelua Pohjois- ja Etelä-Savon alueella! Kun hätä yllättää, soita meille, niin autamme sinut ja autosi pinteestä! 

Hinauspalvelu, raskaan kaluston hinaus ja tiepalvelu Pohjois-savon ja Etelä-savon alueella

Käyntiosoite
Kisällinkuja 4,
70780 Kuopio, Finland

Autamme nopeasti 24/7/365
We also service in english

Soita 0800 98247 tai lähetä viesti WhatsAppissa 

Scroll to Top