Väärä polttoaine? Nopeasti apu paikalle.

5/5

5.00 (arvostelut)

Tankkasitko väärää polttoainetta? Toimi näin:

1

Ota yhteyttä

Soita ilmaiseksi 0800 98247, palvelemme vuorokauden ympäri 24h vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä!

Kuvaile ongelma

Hyytyikö autosi tielle, sattuiko kolari tai alkoiko vikavalo palamaan? Me autamme kaikissa tie- ja hinauspalvelua vaativissa ongelmissa!

2

Kerro sijainti

ApuTeille palvelee Itä-suomen alueella, tarvittaessa kauempana ja ajaa sinne missä asiakas on.

3

Sovi kellonaika

Saavumme paikalle pikimmiten ja palvelemme ympäri vuorokauden 24h!

4

Näin vältät vahingot jos tankkasit väärää polttoainetta

Jos vahingossa tankkaat väärän polttoaineen, älä käynnistä autoa. Sen sijaan ota yhteyttä mahdollisimman nopeasti. Nopea toiminta voi auttaa vähentämään mahdollisia vaurioita ja kustannuksia.

On tärkeää tietää, että ammattilaisemme ovat kokeneita käsittelemään erilaisia tilanteita, kuten väärin tankattuja autoja. Vaikka väärä polttoaine voi aiheuttaa huolta ja stressiä, asiantuntevien ammattilaistemme avulla ongelma voidaan ratkaista tehokkaasti ja turvallisesti. Tärkeintä on toimia nopeasti ja ottaa yhteyttä ammattilaisiimme, jotka voivat auttaa poistamaan väärän polttoaineen.

Väärän polttoaineen poistaminen tankista

ApuTeille tarjoaa väärän polttoaineen tankin tyhjennyspalvelua, kun olet tankannut vahingossa väärää polttoainetta.

Kun otat meihin yhteyttä, saavumme paikalle ja suoritamme tarvittavat toimenpiteet, kuten tankin tyhjennyksen ja huuhtelun. Autamme sinua pääsemään jatkamaan matkaa omalla autollasi ilman tarvetta kalliille ja aikaa vievälle hinaukselle korjaamolle tai sijaisauton hankinnalle. Lisäksi huolehdimme ympäristöstä asianmukaisesti kierrättämällä poistetun polttoaineen.

Väärän polttoaineen tyhjennys on nopea ja tehokas tapa korjata virhe ja päästä jatkamaan matkaa. Ota yhteyttä ApuTeille ja anna ammattilaistemme auttaa sinua tässä tilanteessa.

Väärän polttoaineen ammattitaitoinen poistaminen

On äärimmäisen tärkeää, että väärän polttoaineen poisto suoritetaan asianmukaisesti ja turvallisesti.

ApuTeille:n ammattilaiset tarjoavat tätä tarkoitusta varten erikoispalvelua. Tämä tarkoittaa, että virheellinen polttoainetankin tyhjennys ja huuhtelu suoritetaan pätevän ammattilaisen toimesta, joka ymmärtää tilanteen ja noudattaa tiukkoja turvallisuusstandardeja.

ApuTeille:n ammattilaiset ovat saaneet koulutuksen ja ovat päteviä suorittamaan tankin tyhjennyksen ja huuhtelun asianmukaisesti. Meillä on tarvittavat laitteet ja välineet, jotta nämä toimenpiteet suoritetaan turvallisesti ilman riskejä.

Pikaohjeet

Kun väärää polttoainetta on tankattu autoon, on on parasta noudattaa seuraavia toimenpiteitä:

  1. Älä käynnistä autoa: Vältä käynnistämästä moottoria, koska väärä polttoaine voi vahingoittaa moottoria ja polttoainejärjestelmää.

  2. Ota yhteyttä ammattilaisiin: Soita ammattitaitoisille asiantuntijoillemme, jotka voivat auttaa sinua poistamaan väärän polttoaineen ja korjaamaan vauriot.

  3. Älä yritä korjata itse: Yritä välttää yrittämästä poistaa väärää polttoainetta itse, koska tämä voi aiheuttaa lisävahinkoja. Ammattilaiset tietävät, miten toimia turvallisesti ja tehokkaasti.

Tarjoamme nopeaa ja ammattitaitoista hinauspalvelua Pohjois- ja Etelä-Savon alueella! Kun hätä yllättää, soita meille, niin autamme sinut ja autosi pinteestä! 

Hinauspalvelu, raskaan kaluston hinaus ja tiepalvelu Pohjois-savon ja Etelä-savon alueella

Käyntiosoite
Kisällinkuja 4,
70780 Kuopio, Finland

Autamme nopeasti 24/7/365
We also service in english

Soita 0800 98247 tai lähetä viesti WhatsAppissa 

Scroll to Top