Tyhjä akku- Meiltä apua nopeasti

5/5

5.00 (arvostelut)

Akku tyhjä? Toimi näin:

1

Ota yhteyttä

Soita ilmaiseksi 0800 98247, palvelemme vuorokauden ympäri 24h vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä!

Kuvaile ongelma

Hyytyikö autosi tielle, sattuiko kolari tai alkoiko vikavalo palamaan? Me autamme kaikissa tie- ja hinauspalvelua vaativissa ongelmissa!

2

Kerro sijainti

ApuTeille palvelee Itä-suomen alueella, tarvittaessa kauempana ja ajaa sinne missä asiakas on.

3

Sovi kellonaika

Saavumme paikalle pikimmiten ja palvelemme ympäri vuorokauden 24h!

4

Tyhjenikö autosta akku?

Kun auton akku on tyhjä, se tarkoittaa, että moottori ei käynnisty ja auto ei lähde liikkeelle. Tyhjä akku on yleinen ongelma autoilijoille, mutta siihen on onneksi helppo ratkaisu: apuvirran antaminen. Hinauspalvelu tai tiepalvelu on valmiina auttamaan nopeasti. Voit tilata apuvirran suoraan soittamalla, ja palvelumme on saatavilla vuoden jokaisena päivänä ja vuorokauden aikana. Kuljettajamme saapuvat paikalle mahdollisimman pikaisesti varmistaakseen, että pääset taas liikkeelle. Soita ilmaiseksi 0800 98247

Auton akku tyhjä? Tiepalvelu auttaa.

Monet kuljettajat ovat joutuneet tilanteeseen, jossa auton moottori ei käynnisty tyhjän akun vuoksi. Tämä voi tapahtua erityisesti kovilla pakkasilla tai esimerkiksi, jos olet unohtanut jättää auton ulkovalot päälle tai radion soimaan. Onneksi ajoneuvon käynnistymisongelma voidaan yleensä ratkaista liittämällä autosi akku toisen ajoneuvon akkuun tai tilaamalla ammattitaitoista tiepalvelua.

Soita ilmaiseksi 0800 98247

Voiko auton akku olla rikki?

Auton akku on keskeinen osa ajoneuvon sähköjärjestelmää, ja sen kunto vaikuttaa suoraan auton käynnistymiseen. On tärkeää tunnistaa, onko akku tyhjä vai rikki, jotta voidaan ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin.

Jos et ole varma akun tilasta, suosittelemme ottamaan yhteyttä tiepalveluumme, jolla on tarvittavat välineet akun tarkistamiseen.

On hyvä muistaa, että auton akku on kuluvaa osaa, ja sen käyttöikä vaihtelee. Säännöllinen akun ylläpitolataus ja huolto voivat auttaa pidentämään sen käyttöikää. Tyhjentyneen akun voi yleensä ladata uudelleen, mutta rikkinäinen akku on vaihdettava uuteen.

Akku tyhjeni kesken matkan

Jos auton akku loppuu kesken matkaa ja tarvitset kiireellisesti uuden akun, suosittelemme ottamaan yhteyttä tiepalveluumme. Ammattilaisemme voivat vaihtaa auton akun nopeasti ja varmistaa, että voit jatkaa matkaasi.

Jos auton akku tyhjenee esimerkiksi kotipihalla tai muualla, mutta et ole tien päällä, voit käyttää tarkoitukseen sopivaa ylläpitolaturia. Ylläpitolaturi on suunniteltu hitaaseen akun lataamiseen ja voi kestää useita tunteja, kunnes akku on täyteen ladattu. Tämä vaihtoehto on hyödyllinen, jos et tarvitse välitöntä apua ja voit odottaa, kunnes akku on täyteen latautunut.

Tarjoamme nopeaa ja ammattitaitoista hinauspalvelua Pohjois- ja Etelä-Savon alueella! Kun hätä yllättää, soita meille, niin autamme sinut ja autosi pinteestä! 

Hinauspalvelu, raskaan kaluston hinaus ja tiepalvelu Pohjois-savon ja Etelä-savon alueella

Käyntiosoite
Kisällinkuja 4,
70780 Kuopio, Finland

Autamme nopeasti 24/7/365
We also service in english

Soita 0800 98247 tai lähetä viesti WhatsAppissa 

Scroll to Top