Linja-auton hinaus - Nopea apu saatavilla 24/7.

5/5

5.00 (arvostelut)

Linja-auton hinaus Pohjois-Savon ja Etelä-Savon alueella!

1

Ota yhteyttä

Soita ilmaiseksi 0800 98247, palvelemme vuorokauden ympäri 24h vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä!

Kuvaile ongelma

Hyytyikö autosi tielle, sattuiko kolari tai alkoiko vikavalo palamaan? Me autamme kaikissa tie- ja hinauspalvelua vaativissa ongelmissa!

2

Kerro sijainti

ApuTeille palvelee Itä-suomen alueella, tarvittaessa kauempana ja ajaa sinne missä asiakas on.

3

Sovi kellonaika

Saavumme paikalle pikimmiten ja palvelemme ympäri vuorokauden 24h!

4

Linja-auton hinauspalvelu Pohjois-Savon ja Etelä-Savon alueella!

Huolehdimme linja-autojen hinauksista nopeasti ja ammattitaidolla. Käytössämme on laaja valikoima linja-autojen hinausautoja. Soita, ja olemme jo matkalla!


Soita ilmaiseksi 0800 98247, palvelemme vuorokauden ympäri 24h vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä!

Linja-auton hinauksen turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää

Kun linja-autosi tarvitsee pikaisesti apua, olemme valmiina auttamaan.

Turvallisuus on avainasemassa linja-auton hinauksessa. Hinauspalvelumme suorittaa hinaukset, vinssaukset ja kuljetukset turvallisesti käyttäen tarkoitukseen soveltuvaa kalustoa. Lisäksi korostamme oikeanlaisten työvälineiden, ammattitaidon ja tarkan harkinnan merkitystä linja-auton hinaustilanteissa.

Jos kyseessä on tekninen vika tai muu pieni toimenpide, tiepalvelumme on myös käytettävissäsi. Luota siihen, että huolehdimme linja-autosi avusta turvallisesti ja tehokkaasti.

Suomen kokeneimmat linja-autojen hinaajat

Voit luottaa raskaan kaluston ammattilaisten taitoihin.

Linja-auton hinaus vaatii fyysistä kestävyyttä ja korkeaa erikoisosaamista. Tämä työ on vaativaa, ja linja-auton hinaus tuo mukanaan omat erityishaasteensa. Hinausauton kuljettajalta edellytetään laajaa kokemusta sekä hinausautoista että linja-autojen ajoneuvotekniikasta.

Tavoitteenamme on aina pyrkiä korjaamaan ongelma jo paikan päällä tien päällä. Noudatamme tarkasti merkki- ja mallikohtaisia ohjeita varmistaaksemme, että linja-autosi hinaus suoritetaan turvallisesti ja ammattitaidolla.

Linja-autojen hinaus kalustomme

Linja-autojen hinausautomme ovat varustettu uusimmilla laitteilla, jotta voimme taata onnistuneen lopputuloksen ja tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua.

Hinausautoillamme on useita olennaisia varusteita, kuten vähintään kaksi vinssiä, erikoisvarusteet linja-autojen kuljetukseen, monipuoliset työkalut ja varaosat, jotka ovat avuksi korjaustöissä. Tämä varustelu mahdollistaa tehokkaan ja monipuolisen toiminnan erilaisissa hinaustilanteissa.

Tarjoamme nopeaa ja ammattitaitoista hinauspalvelua Pohjois- ja Etelä-Savon alueella! Kun hätä yllättää, soita meille, niin autamme sinut ja autosi pinteestä! 

Hinauspalvelu, raskaan kaluston hinaus ja tiepalvelu Pohjois-savon ja Etelä-savon alueella

Käyntiosoite
Kisällinkuja 4,
70780 Kuopio, Finland

Autamme nopeasti 24/7/365
We also service in english

Soita 0800 98247 tai lähetä viesti WhatsAppissa 

Scroll to Top