Hinausauto paikalle nopeasti 24/7

5/5

5.00 (arvostelut)

Tarvitsetko hinausautoa? Toimi näin:

1

Ota yhteyttä

Soita ilmaiseksi 0800 98247, palvelemme vuorokauden ympäri 24h vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä!

Kuvaile ongelma

Hyytyikö autosi tielle, sattuiko kolari tai alkoiko vikavalo palamaan? Me autamme kaikissa tie- ja hinauspalvelua vaativissa ongelmissa!

2

Kerro sijainti

ApuTeille palvelee Itä-suomen alueella, tarvittaessa kauempana ja ajaa sinne missä asiakas on.

3

Sovi kellonaika

Saavumme paikalle pikimmiten ja palvelemme ympäri vuorokauden 24h!

4

Hinauauto yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa

Toimimme yhteistyössä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa! Kun sinulla on voimassa oleva vakuutus, joka korvaa auton hinauksen esimerkiksi lähimmälle huoltoasemalle, laskutamme suoraan vakuutusyhtiötä tekemästämme työstä.

Soita ilmaiseksi 0800 98247, palvelemme vuorokauden ympäri 24h vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä!

Hinausauto auttaa jo tien päällä

Hinausautoissamme on erinomainen varustelu ja kokeneet kuljettajat. Pystymme tarjoamaan perinteisten inausauto palveuiden lisäksi mm. käynnistysapua, renkaiden vaihtoa ja korjaamaan pienet viat suoraan tien päällä, jotta voit jatkaa matkaasi nopeasti. Lisäksi autossamme on monipuoliset ominaisuudet erilaisten hinaustilanteiden hoitamiseen.

Soita ilmaiseksi 0800 98247

Olemme SOS hinausauto kumppani

Teemme yhteistyötä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa, joten voimme hakea korvausta suoraan vakuutusyhtiöstäsi. Yhteistyössä muun muassa:
  • -If
  • -LähiTapiola
  • -Pohjola
  • -Pohjantähti
  • -Fennia
  • -Turva
  • -POP Vakuutus
Soita ilmaiseksi 0800 98247

ApuTeille on Autoliitto hinausauto -kumppaniyritys

Olemme Autoliiton hinausauto kumppani ja meiltä saat kaikkien automerkkien tiepalvelun saman katon alta. Palvelemme kaikkia autoilijoita sekä myös moottoripyöräilijöitä, joten olitpa liikenteessä sitten henkilöautolla, matkailuautolla, kuorma-autolla tai moottoripyörällä, ApuTeille tiepalvelu palvelee vankkumattomalla ammattitaidolla.

Kun matka jää kesken syystä tai toisesta, meiltä saat myös monipuoliset matkanjatkamispalvelut! Toimitamme esimerkiksi vuokra- tai sijaisautot yhteistyössä Hertz, Avis, Scandia Rent, Enterprise, Sixt sekä Firent kanssa! 

Hinausauto-palvelua 24/7

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, kun kaipaat ammattitaitoista ja joustavaa hinausautopalvelua  palvelemme 24/7 vuoden ympäri aina kesähelteistä lumimyrskyihin, myös juhlapyhinä!

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuista palvelua nopealla reagointiajalla, olipa kyseessä sitten onnettomuus, tekninen vika tai muu hätätilanne tiellä.

 

Soita ilmaiseksi 0800 98247

Hinausauto hinnat

Aputeille on myös tunnettu luotettavista hinnoistaan. Tarjoamme selkeät ja kilpailukykyiset hinausauto hinnoittelut, joten tiedät aina, mitä maksat palvelustamme. Hintamme perustuvat reiluun hinnoitteluun, ja emme peri asiakkailtamme piilokuluja.

Olitpa sitten matkalla töihin, lomalle tai kohtasit yllättävän ongelman tiellä, Aputeille on valmis auttamaan sinua. Ota yhteyttä ammattitaitoiseen tiimiimme, ja huolehdimme ajoneuvosi siirtämisestä turvallisesti ja tehokkaasti. Luota Aputeilleen, kun tarvitset luotettavaa hinausautopalvelua.

Tarjoamme nopeaa ja ammattitaitoista hinauspalvelua Pohjois- ja Etelä-Savon alueella! Kun hätä yllättää, soita meille, niin autamme sinut ja autosi pinteestä! 

Hinauspalvelu, raskaan kaluston hinaus ja tiepalvelu Pohjois-savon ja Etelä-savon alueella

Käyntiosoite
Kisällinkuja 4,
70780 Kuopio, Finland

Autamme nopeasti 24/7/365
We also service in english

Soita 0800 98247 tai lähetä viesti WhatsAppissa 

Scroll to Top