Puhjennut rengas-apua 24/7

5/5

5.00 (arvostelut)

Puhjennut rengas? Toimi näin:

1

Ota yhteyttä

Soita ilmaiseksi 0800 98247, palvelemme vuorokauden ympäri 24h vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä!

Kuvaile ongelma

Hyytyikö autosi tielle, sattuiko kolari tai alkoiko vikavalo palamaan? Me autamme kaikissa tie- ja hinauspalvelua vaativissa ongelmissa!

2

Kerro sijainti

ApuTeille palvelee Itä-suomen alueella, tarvittaessa kauempana ja ajaa sinne missä asiakas on.

3

Sovi kellonaika

Saavumme paikalle pikimmiten ja palvelemme ympäri vuorokauden 24h!

4

Puhjennut rengas - milloin apua tiepalvelusta Kuopiossa ja lähikunnissa?

  1. Vilkasliikenteinen tai korkeanopeuksinen tie: Renkaanvaihto vilkasliikenteisellä tiellä voi olla vaarallista, ja ammattilaisen apu voi vähentää riskejä.

  2. Huono sää tai heikko näkyvyys: Esimerkiksi sateessa, lumessa tai huonossa näkyvyydessä rengasvaihto voi olla haastavaa ja vaarallista. Ammattilainen hoitaa sen turvallisemmin.

  3. Kuljettajan puolella oleva rengas on puhjennut: Tämä voi tehdä renkaanvaihdosta riskialttiimman.

  4. Ei vararengasta: Jos autossasi ei ole vararengasta, tiepalvelumme voi tarjota lainarenkaan tai hinata auton lähimpään rengasliikkeeseen.

Tyhjällä renkaalla ajaminen on vaarallista

Tyhjällä renkaalla ajaminen on vaarallista ja voi aiheuttaa vakavia vaurioita sekä autolle että renkaalle. Turvallisuus on aina etusijalla, ja seuraamalla oikeita toimintaohjeita voit minimoida riskit. Tässä toimintaohjeet:

  1. Pysy rauhallisena: Yritä säilyttää mielenrauhasi ja välttää paniikkireaktioita.

  2. Pysähdy turvalliseen paikkaan: Jos mahdollista, siirry tien sivuun tai tiepientareelle. Älä jatka ajamista puhjenneella renkaalla.

  3. Soita ApuTeille: Olemme valmiina tarkistamaan rengasvaurion ja korjaamaan sen paikan päällä tai järjestämään hinauksen lähimpään rengasliikkeeseen.

Puhennut rengas - ammattilaisemme ovat täällä auttamassa

Tiimissämme on koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet auttamaan asiakkaita erilaisissa renkaanvaihtoon liittyvissä tilanteissa. Toimintamme keskittyy aina asiakkaan tarpeisiin ja renkaan vaurion laatuun.

Kokonaisuudessaan tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme nopeaa ja tehokasta apua renkaanvaihdossa ja renkaan korjauksessa, samalla turvallisuus ja asiakkaiden tarpeet huomioiden.

Soita ilmaiseksi 0800 98247

Renkaan paikkauksen hinta

Renkaan paikkauksen hinta voi vaihdella useiden tekijöiden perusteella, kuten vakuutuksesta, renkaan koosta ja merkistä sekä vaurion laadusta. Tässä joitakin tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa rengasvaurion korjauskustannuksiin:

  1. Vakuutus: Tärkein tekijä kustannusten määrittämisessä on vakuutuksesi kattavuus. Osa vakuutuksista voi kattaa renkaan paikkauksen kustannukset, kun taas toiset eivät.

  2. Rengaskoko ja merkki: Isommat ja laadukkaammat renkaat ovat yleensä kalliimpia kuin pienemmät tai halvemmat vaihtoehdot, joten ne voivat vaikuttaa korjauskustannuksiin.

  3. Vaurion laatu: Rengasvaurion vakavuus määrää, voidaanko se korjata vai onko tarpeen hankkia uusi rengas.

Tarjoamme nopeaa ja ammattitaitoista hinauspalvelua Pohjois- ja Etelä-Savon alueella! Kun hätä yllättää, soita meille, niin autamme sinut ja autosi pinteestä! 

Hinauspalvelu, raskaan kaluston hinaus ja tiepalvelu Pohjois-savon ja Etelä-savon alueella

Käyntiosoite
Kisällinkuja 4,
70780 Kuopio, Finland

Autamme nopeasti 24/7/365
We also service in english

Soita 0800 98247 tai lähetä viesti WhatsAppissa 

Scroll to Top