Auton-apukaynnistys 24/7

5/5

5.00 (arvostelut)

Tarvitsetko hinaus- tai tiepalvelua? Toimi näin:

1

Ota yhteyttä

Soita ilmaiseksi 0800 98247, palvelemme vuorokauden ympäri 24h vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä!

Kuvaile ongelma

Hyytyikö autosi tielle, sattuiko kolari tai alkoiko vikavalo palamaan? Me autamme kaikissa tie- ja hinauspalvelua vaativissa ongelmissa!

2

Kerro sijainti

ApuTeille palvelee Itä-suomen alueella, tarvittaessa kauempana ja ajaa sinne missä asiakas on.

3

Sovi kellonaika

Saavumme paikalle pikimmiten ja palvelemme ympäri vuorokauden 24h!

4

Auton apukäynnistys ammattilaisen avulla

Kun auto ei käynnisty akun tyhjenemisen vuoksi, apuvirta voi olla tarpeen. Apuvirran avulla voidaan käynnistää auto, ja sen jälkeen auton oma latausjärjestelmä alkaa ladata akkua ajon aikana.

On erittäin suositeltavaa antaa auton käynnistys apuvirralla ammattilaisen tehtäväksi. Virheellinen apukäynnistys voi johtaa auton sähköjärjestelmän tai akun vaurioitumiseen, ja ammattilaiset tietävät, miten toimia turvallisesti ja oikein tällaisissa tilanteissa. Ammattilaiset käyttävät asianmukaisia välineitä ja noudattavat turvallisuusohjeita varmistaakseen, että apuvirta annetaan oikein ja ilman vahinkoja autolle.

Uusien autojen apukäynnistys

Nykyajan autot, erityisesti uudet autot, ovat varustettuina monimutkaisilla tietokonejärjestelmillä ja herkillä elektroniikalla, mikä tekee niiden käynnistysavun antamisesta toiselle autolle erityisen tarkkaa ja vaativaa. On totta, että virheellinen apukäynnistys voi aiheuttaa vaurioita auton sähköjärjestelmälle ja elektroniikalle.

Siksi on äärimmäisen suositeltavaa jättää auton apukäynnistys ja apuvirran antaminen uudesta autosta ammattilaisen tehtäväksi. Ammattilaiset ovat koulutettuja ja kokeneita suorittamaan tällaiset toimenpiteet oikein ja turvallisesti, minimoiden riskin vahingoista. Lisäksi ammattilaiset käyttävät asianmukaisia välineitä ja noudattavat turvallisuusohjeita.

Auton apukäynnistys ja naapuriapu

Apuvirran antaminen kaverille, naapurille tai tuntemattomalle voi olla avulias ele, mutta se vaatii huolellisuutta ja tietoa. Jos olet epävarma tai jos autossasi on monimutkainen sähköjärjestelmä, on suositeltavaa pyytää apua ammattilaisilta varmistaaksesi, että toimenpide suoritetaan turvallisesti ja ilman vahinkoja.

Pahimmassa tapauksessa virheellinen apukäynnistys voi johtaa sekä antavan että vastaanottavan auton vahingoittumiseen. Tämän vuoksi on viisasta luottaa ammattilaisiin tällaisissa tilanteissa varmistaakseen, että apuvirta annetaan oikein ja turvallisesti.

Voinko tehdä apukäynnistyksen itse?

Apuvirran antaminen itse voi olla mahdollista, mutta se edellyttää tiettyä osaamista ja varovaisuutta. Jos sinulla on aiempaa kokemusta ja tunnet autosi sähköjärjestelmän hyvin, voit harkita apuvirran antamista itse. On kuitenkin tärkeää huomata, että nykyaikaiset autot, erityisesti uudet mallit, saattavat olla herkkiä sähköisille vaurioille. Jos et ole täysin varma omista taidoistasi tai autosi sähköjärjestelmän monimutkaisuudesta, on turvallisempaa ja järkevämpää pyytää apua ammattilaisilta. Meillä on tarvittava osaaminen ja välineet apuvirran antamiseen ilman vahinkoja. Turvallisuus on aina etusijalla, ja ammattilaisemme voivat auttaa tällaisissa tilanteissa varmistaen, että toimenpide suoritetaan oikein ja turvallisesti.

Tarjoamme nopeaa ja ammattitaitoista hinauspalvelua Pohjois- ja Etelä-Savon alueella! Kun hätä yllättää, soita meille, niin autamme sinut ja autosi pinteestä! 

Hinauspalvelu, raskaan kaluston hinaus ja tiepalvelu Pohjois-savon ja Etelä-savon alueella

Käyntiosoite
Kisällinkuja 4,
70780 Kuopio, Finland

Autamme nopeasti 24/7/365
We also service in english

Soita 0800 98247 tai lähetä viesti WhatsAppissa 

Scroll to Top