Sammunut moottori

5/5

5.00 (arvostelut)

Tarvitsetko hinaus- tai tiepalvelua? Toimi näin:

1

Ota yhteyttä

Soita ilmaiseksi 0800 98247, palvelemme vuorokauden ympäri 24h vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä!

Kuvaile ongelma

Hyytyikö autosi tielle, sattuiko kolari tai alkoiko vikavalo palamaan? Me autamme kaikissa tie- ja hinauspalvelua vaativissa ongelmissa!

2

Kerro sijainti

ApuTeille palvelee Itä-suomen alueella, tarvittaessa kauempana ja ajaa sinne missä asiakas on.

3

Sovi kellonaika

Saavumme paikalle pikimmiten ja palvelemme ympäri vuorokauden 24h!

4

Moottori sammunut?

Jos autosi moottori sammuu ajon aikana tai kohtaat muita ongelmia, jotka estävät liikkeelle lähdön tai käynnistämisen, Hinauspalvelu Luostarisen tiepalvelu on valmiina auttamaan sinua ympäri vuorokauden, missä tahansa, riippumatta siitä, millainen ajoneuvo sinulla on. Tiepalvelun voit tilata nopeimmin suoraan ottamalla meihin yhteyttä. Olemme valmiina vastaamaan hätätilanteisiin ja tarjoamaan apua 24/7, jotta saat autosi takaisin liikenteeseen mahdollisimman pian. Soita ilmaiseksi 0800 98247

Sammuiko moottori tien päällä

Kun auto jättää sinut tien päälle, turvallisuuden tulee olla etusijalla. Seuraa näitä ohjeita:

  1. Siirry turvalliseen paikkaan. Pyri ajamaan mahdollisimman varovaisesti ja turvallisesti tien reunalle, mikäli se on mahdollista. Laita hätävilkut päälle välittömästi, jotta muut tienkäyttäjät huomaavat sinut.

  2. Käytä näkyvyyttä parantavia vaatteita, erityisesti pimeällä tai huonolla kelillä. Heijastinliivit tai muut heijastavat vaatteet voivat auttaa sinua näkymään paremmin muille tienkäyttäjille.

  3. Aseta varoituskolmio tien viereen riittävän kauas autosta, suositeltavasti noin 100 – 300 metrin päähän.

Sammunut moottori ja apua 24/7

Kun autosi moottori sammuu tai kohtaat muita ongelmia tien päällä, voit luottaa kokeneisiin ammattilaisiimme ja hinausautojemme kuljettajiin. He ovat valmiita auttamaan sinua missä ja milloin tahansa.

Pyrimme aina ensisijaisesti ratkaisemaan ongelman paikan päällä, jotta voit jatkaa matkaasi mahdollisimman pian. Turvallisuutesi on meille ensisijaisen tärkeää, ja olemme täällä auttamassa sinua varmistamaan, että pääset turvallisesti eteenpäin. Voit luottaa ammattitaitoisiin kuljettajiimme ja laadukkaisiin palveluihimme, kun tarvitset apua tien päällä.

Ammattilasen apu, kun moottori on sammunut

Kun autosi moottori sammuu tai kohtaat muita ongelmia tiellä, voit luottaa Hinauspalvelu Aputeille yritykseen, joka tarjoaa monipuolisia hinaus- ja tiepalveluita  vuoden jokaisena päivänä ja vuorokauden jokaisena tuntina. Palvelumme ovat saatavilla niin yksityisille autoilijoille kuin yrityksillekin.

Päivystävä puhelinlinjamme on käytettävissä 24/7, joten kun matkasi katkeaa tienposkessa, olemme valmiina tulemaan avuksesi, vaikka keskellä yötä.  Olemme täällä varmistamassa, että saat ammattilaisen avun, kun tarvitset sitä eniten.


Soita ilmaiseksi 0800 98247

Tarjoamme nopeaa ja ammattitaitoista hinauspalvelua Pohjois- ja Etelä-Savon alueella! Kun hätä yllättää, soita meille, niin autamme sinut ja autosi pinteestä! 

Hinauspalvelu, raskaan kaluston hinaus ja tiepalvelu Pohjois-savon ja Etelä-savon alueella

Käyntiosoite
Kisällinkuja 4,
70780 Kuopio, Finland

Autamme nopeasti 24/7/365
We also service in english

Soita 0800 98247 tai lähetä viesti WhatsAppissa 

Scroll to Top