Usein kysytyt kysmykset

Yleensä asiakkaamme miettivät muun muassa seuraavia asioita ennen hinauksen tai tiepalvelun tilaamista:

Mitä tehdä kun auto jättää tielle?

Jos auto on yhtäkkiä lakannut toimimasta ja ajattelet, että vika on helppo korjata paikan päällä, soita Apu Teille tiepalvelu avuksesi numerosta 080098247. Jos vikaa ei saada korjattua, onnistuu meiltä myös auton hinaus haluamallesi huoltamolle!

Useimmiten kyllä! Mikäli sinulla on vakuutuksessasi keskeytysturva, voimme yleensä laskuttaa hinauksen tai tiepalvelun suoraan vakuutusyhtiöltäsi. Useimmat autojen kaskovakuutukset sisältävät autopalveluvakuutuksen. Muistathan, että sinun on kuitenkin tehtävä vahinkoilmoitus itse vakuutusyhtiöön!

Apu Teille saapuu paikalle mahdollisimman pian sijainnistasi riippuen! Päivystämme vuorokauden ympäri joka päivä, myös juhlapyhinä. Voit kysyä arvioidun saapumisajan soittamalla meille numeroon 080098247.

Ei välttämättä. Etukäteen sopimalla voimme hoitaa myös auton hinauksen ilman, että asiakas on paikan päällä fyysisesti.

Mikäli auton sisälle ei pääse, on auton hinaaminen tai siirtäminen huomattavasti hankalampaa. Olisi siis hyvä, että autoon pääsee sisälle, sillä käsijarrun, vaihteen ja rattilukon vapauttaminen on tärkeää hinauksen kannalta.

Jos auto joutuu mahdollisesti odottamaan hinausta vähänkään pidemmän ajan, emme voi suositella auton ovien auki jättämistä. Sovi hinaajan kanssa avainten luovutuksesta, jos joudut itse poistumaan paikalta ennen avun saapumista!

Auto hinataan aina asiakkaan haluamaan paikkaan, yleensä kuitenkin lähimmälle korjaamolle. Teemme yhteistyötä monien lähialueiden korjaamoiden kanssa, joten kauttamme saat saumattoman palvelun aina auton hinauksesta korjaamiseen saakka!

Tarjoamme nopeaa ja ammattitaitoista hinauspalvelua Pohjois- ja Etelä-Savon alueella! Kun hätä yllättää, soita meille, niin autamme sinut ja autosi pinteestä! 

Hinauspalvelu, raskaan kaluston hinaus ja tiepalvelu Pohjois-savon ja Etelä-savon alueella

Käyntiosoite
Kisällinkuja 4,
70780 Kuopio, Finland

Autamme nopeasti 24/7/365
We also service in english

Soita 0800 98247 tai lähetä viesti WhatsAppissa 

Scroll to Top