Polttoaine lopussa? Meiltä nopeasti apua.

5/5

5.00 (arvostelut)

Polttoaine lopussa? Toimi näin:

1

Ota yhteyttä

Soita ilmaiseksi 0800 98247, palvelemme vuorokauden ympäri 24h vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä!

Kuvaile ongelma

Hyytyikö autosi tielle, sattuiko kolari tai alkoiko vikavalo palamaan? Me autamme kaikissa tie- ja hinauspalvelua vaativissa ongelmissa!

2

Kerro sijainti

ApuTeille palvelee Itä-suomen alueella, tarvittaessa kauempana ja ajaa sinne missä asiakas on.

3

Sovi kellonaika

Saavumme paikalle pikimmiten ja palvelemme ympäri vuorokauden 24h!

4

Polttoaine lopussa- tukea 24/7

Polttoaineen loppuminen kesken matkan voi olla yllättävä tilanne, joka saattaa sattua huolimattomuudesta huolimatta. Tämä tilanne voi olla erityisen hankala, kun olet kiireellisessä tilanteessa ja haluat päästä nopeasti perille. Onneksi tiepalvelun ammattilaisemme kohtaavat tällaisia tilanteita päivittäin ja pystyvät ratkaisemaan ne nopeasti ja vaivattomasti.

Kun huomaat, että polttoaineesi on loppumassa kesken matkan, ei ole tarvetta paniikkiin. Ratkaisu on yleensä helppo ja nopea. Ota yhteyttä tiepalveluumme, ja toimitamme sinulle lisää polttoainetta tai hinaamme autosi lähimmälle huoltoasemalle.

Loppuuko bensiini vai diesel? – Sillä on merkitystä

On erittäin tärkeää ottaa huomioon auton käyttövoima, kun puhutaan polttoaineen loppumisesta ja sen vaikutuksista matkan jatkumiseen. Bensiiniautoilla tilanne on yleensä suotuisampi, ja ne voivat jatkaa matkaa ilman suurempia ongelmia, vaikka polttoaine loppuisi tankista. Tämä johtuu siitä, että bensiinimoottorit ovat yleensä hieman yksinkertaisempia ja vähemmän vikaherkkiä kuin dieselmoottorit.

Sen sijaan dieselautojen kohdalla tilanne on huomattavasti hankalampi. Dieselmoottorit ovat monimutkaisempia ja teknisesti herkempiä laitteita. Jos diesel pääsee tankista loppumaan ja moottori imaisee ilmaa polttoainejärjestelmään, se voi aiheuttaa vaurioita dieselmoottorin tiivisteissä, polttoainepumpussa ja suuttimissa. Tämä voi johtaa merkittäviin korjauskustannuksiin.

Polttoaineen loppuminen ja tieapu

Useimmissa tapauksissa voimme ratkaista ongelmasi suoraan paikan päällä.

Ammattitaitoiset tiimimme jäsenet mahdollistavat sen, että pystymme yleensä suorittamaan tarvittavat korjaukset tai toimenpiteet suoraan siinä paikassa, missä ongelma ilmenee. Tämä säästää sinulle aikaa ja rahaa, ja voit jatkaa matkaasi omalla autollasi mahdollisimman nopeasti.

Kun tarvitset apua tiellä, voit luottaa asiantuntevaan palveluumme ja osaamiseemme.

Näin helposti jatkat matkaasi

Jos polttoaine loppuu kesken matkan, ei huolta – voimme auttaa sinua! Kun huomaat mittarin näyttävän nollaa ja olet jäänyt ilman polttoainetta, ota yhteyttä meihin. Toimitamme tarvittavan määrän polttoainetta, jotta voit jatkaa matkaasi määränpäähäsi tai lähimmälle huoltoasemalle.

Soita ilmaiseksi 0800 98247

Tiepalvelumme hinnat

Tiepalveluidemme hinnat vaihtelevat tilanteen mukaan, ja ne määräytyvät tapauskohtaisesti. Hinnan laskennassa otamme huomioon useita tekijöitä, kuten palvelun ajankohdan (esimerkiksi pyhä- ja yöaika voi vaikuttaa hintaan), ongelman laadun ja etäisyydet välimatkojen mukaan.

Tarjoamme myös joustavia maksuvaihtoehtoja, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Jos et halua, että laskutamme palvelua suoraan vakuutusyhtiötäsi, voit suorittaa maksun useilla eri maksuvälineillä, kuten käteisellä, maksukorteilla tai yrityslaskutuksella. Pyrimme tarjoamaan kätevän ja joustavan maksutavan asiakkaillemme, jotta he voivat saada tarvitsemansa avun tiellä ilman ylimääräistä vaivaa.

Arvion hinnasta voit saada nopeimmin suoraan soittamalla meille. Soita ilmaiseksi 0800 98247

Tarjoamme nopeaa ja ammattitaitoista hinauspalvelua Pohjois- ja Etelä-Savon alueella! Kun hätä yllättää, soita meille, niin autamme sinut ja autosi pinteestä! 

Hinauspalvelu, raskaan kaluston hinaus ja tiepalvelu Pohjois-savon ja Etelä-savon alueella

Käyntiosoite
Kisällinkuja 4,
70780 Kuopio, Finland

Autamme nopeasti 24/7/365
We also service in english

Soita 0800 98247 tai lähetä viesti WhatsAppissa 

Scroll to Top