Ajoneuvojen siirrot 24/7

5/5

5.00 (arvostelut)

Tarvitsetko hinaus- tai tiepalvelua? Toimi näin:

1

Ota yhteyttä

Soita ilmaiseksi 0800 98247, palvelemme vuorokauden ympäri 24h vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä!

Kuvaile ongelma

Hyytyikö autosi tielle, sattuiko kolari tai alkoiko vikavalo palamaan? Me autamme kaikissa tie- ja hinauspalvelua vaativissa ongelmissa!

2

Kerro sijainti

ApuTeille palvelee Itä-suomen alueella, tarvittaessa kauempana ja ajaa sinne missä asiakas on.

3

Sovi kellonaika

Saavumme paikalle pikimmiten ja palvelemme ympäri vuorokauden 24h!

4

Ajoneuvon siirrot luotettavasti ja ammattitaidolla

Haluatko siirtää ajoneuvosi turvallisesti ja luotettavasti? Meillä on kokeneet kuljettajat, jotka hoitavat ajoneuvon siirrot ammattitaidolla. Oli kyse sitten henkilöautosta, pakettiautosta tai moottoripyörästä, voit luottaa siihen, että ajoneuvosi siirtyy haluamaasi osoitteeseen turvallisesti ja nopeasti.

Voit tehdä siirtotilauksen soittamalla meille ja kuljettajamme huolehtivat siirrosta puolestasi.

Soita ilmaiseksi 0800 98247

Ajoneuvojen siirtojen ammattilainen palveluksessasi

Hoidamme ajoneuvojen siirrot tehokkaasti ja luotettavasti. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa, mukaan lukien autoliikkeet, autovuokraamot, maahantuojat, leasingyhtiöt, rahoitusyhtiöt, hotelliketjut ja korivarustelijat. Luota ammattitaitoomme ja ota meihin yhteyttä ajoneuvojen siirtojen tarpeissa.

Voit tehdä siirtotilauksen soittamalla meille ja kuljettajamme huolehtivat siirrosta puolestasi.

Soita ilmaiseksi 0800 98247

Ajoneuvojen siirrot kiireettömästi

Tarjoamme kiireettömiä ajoneuvojen siirtoja räätälöidyillä hinnoilla, jotka ovat edullisempia kuin hätähinaus. Jos sinulle sopii siirron ajankohta muutaman päivän tai viikon päähän, voimme järjestää siirron kilpailukykyiseen hintaan. Kiireettömässä siirrossa ei ole kiire, ja voit luottaa siihen, että ajoneuvosi siirretään ammattitaidolla ja turvallisesti. Jos tarvitset välitöntä apua tien päällä, olemme myös valmiina suorittamaan hätähinauksia.

Ota yhteyttä ja kerro kuljetustarpeestasi, niin järjestämme siirron juuri sinulle sopivana ajankohtana.

Ajoneuvojen siirrot

Tarjoamme sekä kiireettömiä ajoneuvojen hinauksia tilausajona että perinteisiä hätähinauspalveluita. Jos ajoneuvosi siirto voidaan suorittaa myöhemmin muutaman päivän tai viikon kuluessa, voimme tarjota sinulle edullisemman hinnan kuin hätähinauksessa. Tämä kiireetön hinaus sopii tilanteisiin, joissa ajoneuvon siirto ei vaadi välitöntä toimintaa.

Jos ajoneuvosi on rikkoutunut ja tarvitset apua tien päällä välittömästi, tarjoamme hätähinauspalvelua. Tässä tapauksessa voit luottaa siihen, että tulemme avuksesi nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Ota yhteyttä meihin ja kerro kuljetustarpeestasi, niin valitsemme juuri sinulle sopivan hinausvaihtoehdon.

Siirrot ajoneuvoille turvallisesti

Toteutamme ajoneuvojen siirrot laadukkaalla kalustolla ja ammattitaitoisella kuljetushenkilöstöllä. Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, ja pyrimme välttämään lisävahinkoja siirron aikana. Tämä sisältää myös kolaripaikalla tehtävän siivouksen, jotta tiellä ei ole vaaratekijöitä muille tienkäyttäjille.

Asiakaspalvelu on meille keskeinen arvo, ja pyrimme tarjoamaan kokonaisvaltaista ja luotettavaa palvelua ajoneuvojen siirrossa. Voit luottaa siihen, että hoidamme siirron ammattitaidolla ja huolellisesti.

Tarjoamme nopeaa ja ammattitaitoista hinauspalvelua Pohjois- ja Etelä-Savon alueella! Kun hätä yllättää, soita meille, niin autamme sinut ja autosi pinteestä! 

Hinauspalvelu, raskaan kaluston hinaus ja tiepalvelu Pohjois-savon ja Etelä-savon alueella

Käyntiosoite
Kisällinkuja 4,
70780 Kuopio, Finland

Autamme nopeasti 24/7/365
We also service in english

Soita 0800 98247 tai lähetä viesti WhatsAppissa 

Scroll to Top