Ovet lukossa? Apua heti

5/5

5.00 (arvostelut)

Tarvitsetko hinaus- tai tiepalvelua? Toimi näin:

1

Ota yhteyttä

Soita ilmaiseksi 0800 98247, palvelemme vuorokauden ympäri 24h vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä!

Kuvaile ongelma

Hyytyikö autosi tielle, sattuiko kolari tai alkoiko vikavalo palamaan? Me autamme kaikissa tie- ja hinauspalvelua vaativissa ongelmissa!

2

Kerro sijainti

ApuTeille palvelee Itä-suomen alueella, tarvittaessa kauempana ja ajaa sinne missä asiakas on.

3

Sovi kellonaika

Saavumme paikalle pikimmiten ja palvelemme ympäri vuorokauden 24h!

4

Ovet lukossa. Anna meidän auttaa

Kun avaimet ovat jääneet lukitun auton sisään, on suositeltavaa soittaa ammattilaiselle avuksi. Ammattilaisilla on tarvittavat välineet ja taito käsitellä erilaisia lukituksia, mukaan lukien autonvalmistajien murtosuojausjärjestelmät, jotka voivat tehdä auton ovien avaamisesta haastavaa. Jos avaimet ovat esimerkiksi takakontissa, ammattilaiset voivat yleensä avata sen turvallisesti ja ilman vahinkoja.

Anna erikoistyökalujen ja ammattitaidon auttaa sinua tällaisissa tilanteissa, jotta vältetään mahdolliset vauriot autollesi ja saat sen nopeasti takaisin käyttöösi. Turvallisuutesi ja autosi kunto ovat ensisijaisen tärkeitä.

Oven avaus ilman avainta

Kyllä, monilla tiepalvelumekaanikoilla on erilaisia keinoja ja välineitä auton ovien avaamiseen, jos avaimet ovat jääneet lukitun auton sisään. Nopeimmissa tapauksissa ovet voidaan avata muutamissa kymmenissä sekunneissa. Yksityiskohtaisempia menetelmiä ei yleensä jaeta julkisesti turvallisuussyistä.

Hinauspalvelu Aputeille on valmiina ratkaisemaan ovien lukko-ongelmat nopeasti ja ammattitaitoisesti. Turvallisuutesi ja autosi kunto ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, ja voimme auttaa sinua saamaan pääsyn autoosi, kun avaimet ovat jääneet sisälle.

Kun avaimet jäävät lukittuun autoon

Kun avaimet jäävät lukittuun autoon, voit ottaa seuraavia toimenpiteitä:

  1. Tarkista vara-avaimet: Ensimmäiseksi tarkista, ovatko auton vara-avaimet saatavilla.

  2. Lukon sulatus talviaikaan: Jos ongelma liittyy lukon jäätyneisyyteen talvella, voit yrittää sulattaa lukkoa.

  3. Kutsu tiepalvelu: Jos vara-avaimia ei ole saatavilla tai lukko ei ole jäässä, voit soittaa tiepalveluun.

  4. Hinaus merkkihuoltoon: Jos tiepalvelun ammattilaisen toimenpiteet eivät auta, saattaa olla tarpeen hinauttaa auto merkkihuoltoon lisäavun saamiseksi.

Oven avauspalvelu

Hinauspalvelu Aputeille tiepalvelu on tavoitettavissa ympäri vuorokauden ja ympäri vuoden. Olemme aina valmiina auttamaan sinua, oli tilanteesi sitten mikä tahansa. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, olipa kyseessä auton lukitseminen avaimen sisään tai avaimen kadottaminen. Tarjoamme ammattitaitoista apua 24/7 varmistaaksemme, että saat tarvitsemasi avun ja pääset jatkamaan matkaasi turvallisesti ja vaivattomasti. Soita ilmaiseksi 0800 98247

Oven avaus ilman lukon vaurioita

Aputeille tiepalvelu on erikoistunut auttamaan sinua avaamaan lukitun auton oven ilman vaurioita auton ovelle tai lukitusmekanismille. Meillä on pitkä kokemus tällaisista tilanteista, ja käytössämme ovat asianmukaiset työkalut ja tekniikat, jotka varmistavat, ettei autollesi aiheudu vahinkoa. Tavoitteemme on auttaa sinua pääsemään nopeasti takaisin liikenteeseen, vaikka kohtaisit odottamattoman lukitsemisongelman. Voit luottaa ammattitaitoomme ja palveluumme, joka takaa ovien avaamisen ilman vahinkoja.


Soita ilmaiseksi 0800 98247

Tarjoamme nopeaa ja ammattitaitoista hinauspalvelua Pohjois- ja Etelä-Savon alueella! Kun hätä yllättää, soita meille, niin autamme sinut ja autosi pinteestä! 

Hinauspalvelu, raskaan kaluston hinaus ja tiepalvelu Pohjois-savon ja Etelä-savon alueella

Käyntiosoite
Kisällinkuja 4,
70780 Kuopio, Finland

Autamme nopeasti 24/7/365
We also service in english

Soita 0800 98247 tai lähetä viesti WhatsAppissa 

Scroll to Top