Polttoainetankin-tyhjennys. Apua 24/7

5/5

5.00 (arvostelut)

Tarvitsetko hinaus- tai tiepalvelua? Toimi näin:

1

Ota yhteyttä

Soita ilmaiseksi 0800 98247, palvelemme vuorokauden ympäri 24h vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä!

Kuvaile ongelma

Hyytyikö autosi tielle, sattuiko kolari tai alkoiko vikavalo palamaan? Me autamme kaikissa tie- ja hinauspalvelua vaativissa ongelmissa!

2

Kerro sijainti

ApuTeille palvelee Itä-suomen alueella, tarvittaessa kauempana ja ajaa sinne missä asiakas on.

3

Sovi kellonaika

Saavumme paikalle pikimmiten ja palvelemme ympäri vuorokauden 24h!

4

Polttoainetankin tyhjennys palvelu

Aputeille polttoainetankin tyhjennyspalvelu on saatavilla silloin, kun olet tankannut väärää polttoainetta autoosi. Tämä palvelu auttaa sinua ratkaisemaan tilanteen paikan päällä, jotta voit jatkaa matkaasi omalla autollasi ilman tarvetta kalliille ja aikaa vievälle hinaukselle korjaamolle tai sijaisauton hankinnalle.

Kun otat yhteyttä Aputeille polttoainetankin tyhjennyspalveluun, ammattilaiset tulevat paikalle ja suorittavat tarvittavat toimenpiteet, kuten tankin tyhjennyksen ja huuhtelun, jotta väärä polttoaine saadaan poistettua autostasi. Tavoitteena on palauttaa autosi normaaliin toimintakuntoon ja mahdollistaa jatkaminen omalla autolla.

Lisäksi huolehditaan ympäristöstä kierrättämällä poistettu polttoaine asianmukaisesti, mikä on ympäristön kannalta tärkeää.

Virhetakkaus pääsi tapahtumaan

Jos kohtaat tilanteen, jossa olet tankannut virheellistä polttoainetta, on viisasta olla käynnistämättä autoa ja ottaa yhteyttä ympärivuorokautiseen hinauspalveluun sekä paikalliseen korjaamoon mahdollisimman pikaisesti. Nopea reagointi voi auttaa minimoimaan mahdolliset vauriot ja kustannukset. Tämän lisäksi on järkevää harkita polttoainesäiliön sisällön tarkistamista ennen tankkausta ja konsultoida auton omistajan käsikirjaa, jotta voit välttää tällaiset virheet.


Soita ilmaiseksi 0800 98247

Polttoainetankin tyhjennys

Polttoainetankin tyhjennyksen ja huuhtelun suorittaminen on erittäin tärkeää, ja ammattilaisen apu tässä tehtävässä voi olla ratkaisevan tärkeää. Aputeille ammattilaiset tarjoavat ammattitaitoista palvelua virhetankkauksen korjaamiseksi. Tämä varmistaa, että toimenpide suoritetaan asianmukaisesti ja turvallisesti.

Aputeille ammattilaisemme ovat koulutettuja ja päteviä suorittamaan polttoainetankin tyhjennyksen ja huuhtelun. Meillä on käytössä tarvittavat välineet ja laitteet, jotka mahdollistavat toimenpiteen riskittömän suorittamisen. Lisäksi noudatamme tiukasti alan standardeja ja turvallisuusdirektiivejä varmistaaksemme, että polttoainetankin tyhjennys ja huuhtelu tapahtuvat asianmukaisesti ja ympäristön kannalta vastuullisesti.

Polttoainetankin tyhjennykseen on yksi ohje ylitse muiden

Polttoainetankin tyhjennys on olennainen toimenpide, kun tankkaa vahingossa väärän polttoaineen. Yksi ohje nousee ylitse muiden: jos huomaat tai epäilet tankanneesi väärin, älä missään tapauksessa käynnistä autoa. Jos auto ei ole vielä käynnistynyt väärän tankkauksen jälkeen, useimmiten riittää, kun suoritetaan tankin tyhjennys ja puhdistus, mikä on edullisempi vaihtoehto kuin koko polttoainejärjestelmän puhdistus.

Siksi on äärimmäisen tärkeää olla käynnistämättä autoa ja ottaa yhteyttä ammattilaisiin mahdollisimman pian. Tämä voi auttaa minimoimaan vauriot ja kustannukset ja mahdollistaa auton nopeamman palauttamisen toimintakuntoon.

Polttoainetankin tyhjennys yleensä riittää

Jos autoa ei ole vielä ehditty käynnistää väärän polttoaineen tankkauksen jälkeen, bensatankin tyhjennys voi yleensä olla riittävä toimenpide.

Bensamoottorilla varustettu auto saattaa hetkellisesti jopa käynnistyä ja liikkua, vaikka tankissa olisi väärää polttoainetta. Kuitenkin auton tehot heikkenevät nopeasti, ja se saattaa pysähtyä matkalla.

Dieselauton kohdalla tilanne on vakavampi, ja väärän polttoaineen aiheuttamat vauriot voivat olla merkittäviä. Dieselmoottorin polttoainejärjestelmä on herkempi bensiinille, ja bensiinin aiheuttamat vauriot voivat ilmetä nopeasti. Siksi on erittäin tärkeää olla käynnistämättä autoa väärän polttoaineen kanssa ja suorittaa tankin tyhjennys ja puhdistus ammattilaisen toimesta mahdollisimman pian.

Tarjoamme nopeaa ja ammattitaitoista hinauspalvelua Pohjois- ja Etelä-Savon alueella! Kun hätä yllättää, soita meille, niin autamme sinut ja autosi pinteestä! 

Hinauspalvelu, raskaan kaluston hinaus ja tiepalvelu Pohjois-savon ja Etelä-savon alueella

Käyntiosoite
Kisällinkuja 4,
70780 Kuopio, Finland

Autamme nopeasti 24/7/365
We also service in english

Soita 0800 98247 tai lähetä viesti WhatsAppissa 

Scroll to Top