Ojastavedot - Aputeille palvelee

5/5

5.00 (arvostelut)

Tarvitsetko hinaus- tai tiepalvelua? Toimi näin:

1

Ota yhteyttä

Soita ilmaiseksi 0800 98247, palvelemme vuorokauden ympäri 24h vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä!

Kuvaile ongelma

Hyytyikö autosi tielle, sattuiko kolari tai alkoiko vikavalo palamaan? Me autamme kaikissa tie- ja hinauspalvelua vaativissa ongelmissa!

2

Kerro sijainti

ApuTeille palvelee Itä-suomen alueella, tarvittaessa kauempana ja ajaa sinne missä asiakas on.

3

Sovi kellonaika

Saavumme paikalle pikimmiten ja palvelemme ympäri vuorokauden 24h!

4

Nostot ja ojastavedot

Jos ajoneuvosi on päätynyt ojaan tai tarvitsee nostoa erilaisista syistä, voit aina luottaa ammattitaitoisiin palveluihimme. Meillä on käytössämme laaja kalusto, joka mahdollistaa turvalliset henkilöautojen ojastavedot ja nostot. Riippumatta siitä, mikä on onnettomuuden tai tieltä suistumisen syy, olemme valmiina auttamaan.

On tärkeää huolehtia ajoneuvosi kunnosta onnettomuuden jälkeen, ja suosittelemme tarkistuttamaan sen korjaamolla, jos se on joutunut ojaan tai vaatinut nostotoimenpiteitä. Toimimme yhteistyökumppaneina kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Soita ilmaiseksi 0800 98247

Ojastaveto palvelua 24/7

Tarvitsetko ammattitaitoista ojastavedon palvelua? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Luottamalla vankkaan kokemukseemme voit olla varma, että saat tarvitsemasi avun aina, vuoden jokaisena päivänä ja kellon ympäri. Yhdellä puhelinsoitolla olemme jo matkalla auttamaan sinua. Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai tarvitset lisätietoja palveluistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä. Olemme valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja auttamaan sinua parhaamme mukaan. Ojastavedon voit tilata helposti suoraan soittamalla meille.

Soita ilmaiseksi 0800 98247

Ojasta vedot raskaille kalustoille

Tarvitsetko apua raskaan kaluston ojastavedossa? Kalustomme on valmiina auttamaan erilaisissa tilanteissa, kuten moottoririkon tai vakavan rengasrikon sattuessa. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jos olet jäänyt tien päälle raskaan kaluston kanssa. Olemme valmiina tarjoamaan ammattitaitoista apua ja varmistamaan, että saat tarvitsemasi avun nopeasti ja luotettavasti.


Soita ilmaiseksi 0800 98247

Kalustomme ja ojastavedot

Turvalliset ojastavedot ja nostot monipuolisella kalustolla

Tieltä suistuminen voi tapahtua yllättäen, mutta meillä on ratkaisut tilanteeseesi. Kalustomme on suunniteltu tehokkaaseen ja turvalliseen ojastavetoon ja nostoihin, olipa kyseessä henkilöauto, mopoauto, moottoripyörä tai kevytkuorma-auto. Voit luottaa ammattitaitoisiin kuljettajiimme ja monipuoliseen kalustoomme, kun tarvitset apua tieltä suistumisen tai muun ongelman vuoksi.


Soita ilmaiseksi 0800 98247

Tarjoamme nopeaa ja ammattitaitoista hinauspalvelua Pohjois- ja Etelä-Savon alueella! Kun hätä yllättää, soita meille, niin autamme sinut ja autosi pinteestä! 

Hinauspalvelu, raskaan kaluston hinaus ja tiepalvelu Pohjois-savon ja Etelä-savon alueella

Käyntiosoite
Kisällinkuja 4,
70780 Kuopio, Finland

Autamme nopeasti 24/7/365
We also service in english

Soita 0800 98247 tai lähetä viesti WhatsAppissa 

Scroll to Top