Usein kysytyty kysymykset

Yleensä asiakkaamme miettivät muun muassa seuraavia asioita ennen hinauksen tai tiepalvelun tilaamista:

-Jos auto on yhtäkkiä lakannut toimimasta ja ajattelet, että vika on helppo korjata paikan päällä, soita Apu Teille tiepalvelu avuksesi numerosta 080098247. Jos vikaa ei saada korjattua, onnistuu meiltä myös auton hinaus haluamallesi huoltamolle!

-Useimmiten kyllä! Mikäli sinulla on vakuutuksessasi keskeytysturva, voimme yleensä laskuttaa hinauksen tai tiepalvelun suoraan vakuutusyhtiöltäsi. Useimmat autojen kaskovakuutukset sisältävät autopalveluvakuutuksen. Muistathan, että sinun on kuitenkin tehtävä vahinkoilmoitus itse vakuutusyhtiöön!

-Apu Teille saapuu paikalle mahdollisimman pian sijainnistasi riippuen! Päivystämme vuorokauden ympäri joka päivä, myös juhlapyhinä. Voit kysyä arvioidun saapumisajan soittamalla meille numeroon 080098247.

-Ei välttämättä. Etukäteen sopimalla voimme hoitaa myös auton hinauksen ilman, että asiakas on paikan päällä fyysisesti.

-Mikäli auton sisälle ei pääse, on auton hinaaminen tai siirtäminen huomattavasti hankalampaa. Olisi siis hyvä, että autoon pääsee sisälle, sillä käsijarrun, vaihteen ja rattilukon vapauttaminen on tärkeää hinauksen kannalta.

-Jos auto joutuu mahdollisesti odottamaan hinausta vähänkään pidemmän ajan, emme voi suositella auton ovien auki jättämistä. Sovi hinaajan kanssa avainten luovutuksesta, jos joudut itse poistumaan paikalta ennen avun saapumista!

-Auto hinataan aina asiakkaan haluamaan paikkaan, yleensä kuitenkin lähimmälle korjaamolle. Teemme yhteistyötä monien lähialueiden korjaamoiden kanssa, joten kauttamme saat saumattoman palvelun aina auton hinauksesta korjaamiseen saakka!

Jäikö vielä kysyttävää?

Palvelemme vuorokauden ympäri 24h vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä! Soita meille ilmaiseksi 0800-98247