Tiepalvelu Pohjois-Savo ja Etelä-Savo

Hajosiko rengas, loppuiko bensa tai alkoiko vikavalo vilkkumaan? Tiepalvelu auttaa silloin, kun tien päällä tapahtuu jotakin odottamatonta ja matkanteko katkeaa kesken kaiken! Soita Apu Tielle, me autamme silloin kun sinä ja autosi sitä tarvitsette. Tiepalvelumme palvelee 24/7, eli päivystämme vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.

Soita numeroon 080098247 ja tilaa tiepalvelu sinne missä apua tarvitaan! Reagoimme tiepalvelupyyntöihin nopeasti ja joustavasti, lisäksi voit myös pyytää kustannusarviota suoraan puhelimitse.

Palvelemme Suomeksi, Savoksi ja Englanniksi!

Tiepalvelu pelastaa pinteestä Kuopiossa ja lähikunnissa

Välillä vahinkoja sattuu tai huono tuuri yllättää, mutta tiepalvelu pelastaa monilta eteen tulevilta tilanteilta liikenteessä. Hajosiko rengas, mutta vararengas ei ollutkaan mukana? Eikö auto enää käynnisty, tai jäivätkö avaimet sisälle ja ovet menivät lukkoon? Alkoiko vikavalo vilkkumaan? Ei hätää, sillä Apu Teille tiepalvelu Pohjois-Savo ja Etelä-Savo auttaa kaikissa näissä ja myös muissa monissa kiperissä tilanteissa. Jos tilannetta ei pystytä selvittämään tien päällä, tarjoamme ammattitaitoista hinauspalvelua – hinaamme autosi jouhevasti lähimmälle korjaamolle tai vaikka kotipihaasi halutessasi. Lue lisää hinauspalvelustamme täältä.

Olemme SOS-kumppaneita Pohjois- ja Etelä-Savossa!

Teemme yhteistyötä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa, joten voimme hakea korvausta suoraan vakuutusyhtiöstäsi.

Yhteistyössä muun muassa:
-If
-LähiTapiola
-Pohjola
-Pohjantähti
-Fennia
-Turva
-POP Vakuutus

Monipuolinen tiepalvelumme auttaa sinua muun muassa täällä:

-Kuopio
-Iisalmi
-Varkaus
-Siilinjärvi
-Pieksämäki
-Nilsiä ja Tahkovuori
-Lapinlahti
-Keitele
-Pielavesi
-Rautavaara
-Leppävirta
-Tuusniemi
-Kaavi
-Juankoski
-Juuka
-Heinävesi
-Hankasalmi
-Sorsakoski
-Joroinen
-Juva
-Rantasalmi
-Sekä muut paikkakunnat Pohjois- ja Etelä-Savon alueella!

Apu Teille tiepalvelu kattaa muun muassa kaikki nämä:

-Renkaan vaihto
-Renkaan paikkaus
-Apuvirta
-Akun vaihto
-Oven aukaisu tiirikoimalla
-Vikakoodin luku testeri obd pistoke/ lukija
-Polttoaineen tuonti
-Väärin tankatun auton tankin tyhjennys
-Pienimuotoiset korjaustyöt tienpäällä
-Sijausauton toimitus tien päälle 24/7
-Hinauspalvelupäivystys 24/7
-Muut tiepalvelutilanteet

Menivätkö auton ovet lukkoon, mutta avaimet jäivätkin sisälle? Tämä on yksi tyypillisimpiä tilanteita, joissa ammattitaitoista tiepalvelua tarvitaan! Auton ovien avaus hoituu meiltä nopeasti ja turvallisesti tiirikoimalla. Palvelemme ympäri vuorokauden Pohjois- ja Etelä-Savon alueella – soita ja pyydä hinta-arvio!

Kun autosi ei enää käynnisty tai akku on tyhjentynyt, saat meiltä käynnistysapua Pohjois- ja Etelä-Savon alueella. Tarvittaessa meiltä hoituu myös auton akun vaihto, joten voimme vaihtaa kokonaan akun uuteen jotta matkasi pääsee jatkumaan. Palvelemme ympäri vuorokauden Pohjois- ja Etelä-Savon alueella – kun hätä yllättää, soita ja pyydä tarjous vaikka puhelimessa!

Alkoiko vikavalo palamaan, etkä uskalla jatkaa matkaa? Joustava tiepalvelumme pelastaa näissäkin tilanteissa – tulemme lukemaan vikakoodit tienpäälle tai vaikka kotiovellesi, ja selvitämme autosi ongelmat luotettavasti. Päivystämme Pohjois- ja Etelä-Savon alueella ympäri vuorokauden, myös pyhäpäivinä – soita ja pyydä hinta-arvio!

Apu Teille on Autoliitto -kumppaniyritys

Olemme Autoliiton kumppani ja meiltä saat kaikkien automerkkien tiepalvelun saman katon alta. Palvelemme kaikkia autoilijoita sekä myös moottoripyöräilijöitä, joten olitpa liikenteessä sitten henkilöautolla, matkailuautolla, kuorma-autolla tai moottoripyörällä, Apu Teille tiepalvelu palvelee Pohjois-Savossa sekä Etelä-Savossa vankkumattomalla ammattitaidolla.

Kun matka jää kesken syystä tai toisesta, meiltä saat myös monipuoliset matkanjatkamispalvelut! Toimitamme esimerkiksi vuokra- tai sijaisautot yhteistyössä Hertz, Avis, Scandia Rent, Enterprise, Sixt sekä Firent kanssa! Lue lisää matkanjatkamispalveluistamme täältä.

SOS-kumppanina kauttamme hoituvat myös seuraavat tiepalvelut:

-Atoy Road Service
-Delta Tiepalvelu
-Posti Tiepalvelu
-Scandia Rent Tiepalvelu
-Vaihto+ Turva Tiepalvelu
-Veho Turva Tiepalvelu
-Tullin sekä Poliisin tiepalvelut valikoiduilla alueilla

Kun matka jää kesken syystä tai toisesta, meiltä saat myös monipuoliset matkanjatkamispalvelut! Toimitamme esimerkiksi vuokra- tai sijaisautot yhteistyössä Hertz, Avis, Europcar Scandia Rent, Enterprise, Sixt sekä Firent kanssa! Lue lisää matkanjatkamispalveluistamme täältä.

Apu Teille tiepalvelu auttaa myös kotipihassasi tarvittaessa

Autamme paitsi tien päällä, voimme tulla myös kotipihaasi auttamaan yllättävissä tilanteissa. Onko esimerkiksi jo kiire töihin, mutta auton akku on tyhjentynyt mystisesti yön aikana? Entä alkoiko vikavalo palamaan yllättäen, etkä uskalla lähteä autolla liikenteeseen? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Apu Teille tiepalvelu auttaa myös näissä tilanteissa. Tilaa meidät kotipihaasi antamaan käynnistysapua, vaihtamaan auton akun tai lukemaan vikakoodit.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä kun kaipaat ammattitaitoista ja joustavaa tiepalvelua Pohjois- ja Etelä-Savon alueella. Soita päivystysnumeroomme 080098247 – palvelemme 24/7 vuoden ympäri, myös juhlapyhinä!

Hoidamme hinaus- ja tiepalvelua ainakin seuraavien automerkkien kanssa

Henkilöautot: Toyota, Volkswagen,Volvo, Mercedes-Benz, Ford, Skoda, Nissan, Audi, BMW, Opel, Kia, Peugeot, Honda, Citroen, Renault, Mazda, Hyundai, Mitsubishi, Seat, Fiat, Saab, Subaru, Suzuki, Chevrolet, Dacia, Chrysler, Lexus, Land Rover, Land Rover, Mini, Tesla Motors, Lada, Jeep, Porsche, Jaguar, Jaguar, Alfa Romeo, Dodge, Cadillac, Smart, Ford-Cng-Technik, Gm Daewoo, Bmw I, Pontiac, Buick, Daewoo, Rover, Plymouth, Lincoln, Daihatsu, Triumph, Lancia, Ssangyong, Mg,Cupra, Talbot, Morris,Quattro, Austin, Ds, Mercury, Oldsmobile, Moskvitsh, Range-Rover, Vauxhall, Polestar, Bentley, Ferrari, Rolls-Royce, Mercedes-Amg, Isuzu, Willys, Simca, Packard, Trabant, Volga, Sunbeam, Maserati, Rambler, Austin-Healey, Studebaker, Wartburg,Gmc, Nilsson, De Soto, Neckar, Hillman, Infiniti, Daimlerchrysler, Auto-Union, Man, Imperial, Awe, Daimler, Ifa, Busconcept, Bww, Gaz, Nash, Borgward, Lotus, Nsu, Pobeda, Binz, Aston Martin, Daf, Hudson, Dkw, Lamborghini, Steyr-Puch, Fso, Uaz, Emw, Hummer.

Pakettiautot: Volkswagen, Toyota, Ford, Mercedes-Benz , Nissan, Opel, Citroen , Renault , Fiat, Peugeot , Mitsubishi, Volvo , Skoda , Isuzu , Chevrolet , Mazda , Dacia , Hyundai , Land Rover, Bmw , Iveco , Audi, Kia , Jeep, Seat, Suzuki, Honda , Dangel, Dodge , Datsun, Subaru, Man , Chrysler, Gmc , Saab, Datsun-Nissan , Daihatsu, Jaguar Land Rover Limited , Buick