Romuauton nouto Pohjois-Savo ja Etelä-Savo

Noudamme romuautosi ilmaiseksi! Maksamme sinulle noudon yhteydessä 120 euroa.

Noutopalvelumme toimii Pohjois- ja Etelä-Savon seudulla, sovittaessa haemme romuautosi koko Suomesta. Nouto onnistuu helpoiten tekemällä noutotilaus soittamalla numeroon 0800-98247. Tämän jälkeen me nuodamme nurkissasi pyörivän romuauton käden käänteessä, eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin tilaus  – Me hoidamme sen jälkeen loput.

Palvelemme Suomeksi, Savoksi ja Englanniksi!

Romuautot pois nurkista

Romuttamolla auto poistetaan TraFin rekisteristä ja kierrätetään noudattaen kaikkia ympäristömääräyksiä. Saat siitä romutustodistuksen, joka merkitsee ajoneuvoverojen ja -vakuutuksen päättämistä.

Noutopalvelumme toimii Pohjois- ja Etelä-Savon seudulla, sovittaessa haemme romuautosi koko Suomesta. Nouto onnistuu helpoiten tekemällä noutotilaus Apu Teille 0800-98247. Tämän jälkeen me nuodamme nurkissasi pyörivän romuauton käden käänteessä, eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin tilaus  – Me hoidamme sen jälkeen loput. Maksamme sinulle noudon yhteydessä 120 euroa.

Saat ajoneuvon luovutuksen yhteydessä romutustodistuksen. Samalla auto siirtyy kierrätysjärjestelmään ja se poistuu automaattisesti rekisteristä sekä tieto siitä lähtee Liikenteen Turvallisuusvirasto Trafille, jolloin myös auton verotus päättyy. Vakuutusyhtiö saa niin ikään tiedon asiasta vakuutusten päättämistä varten. Romutettavan auton poistaminen rekisteristä on maksutonta auton viimeiselle omistajalle.

Ota yhteyttä Apu Teille 0800-98247, niin pääset eroon kätevästi romuautosta!